Projectes

PROJECTE COMPROMESOS

Projecte Emocions
A l’escola tenim en compte la importància de l’Educació Emocional per el benestar de l’alumnat i tota la comunitat educativa. És per això que a Cicle Inicial treballarem les 5 emocions principals: l’Alegria, la Tristesa, la Ràbia, la Por i la Calma. L’objectiu principal és que els alumnes aprenguin a posar nom a les seves pròpies emocions, identificar-les i gestionar-les. També donarem algunes eines útils per regular-les i transformar-les.


Projecte Intergeneracional

El curs de tercer és el responsable del projecte intergeneracional en la seva segona edició. Recollint el testimoni dels companys que ja han finalitzat la seva etapa d’estudis primaris, iniciem aquest projecte per a seguir treballant l’educació emocional, la regulació de les emocions i les habilitats socials. Potenciarem el treball de grup, aprendrem a utilitzar eines de recerca, coneixerem els trets bàsics de les etapes de la vida, potenciarem les relacions intergeneracionals i col·laborarem amb grups i entitats per a treballar el respecte envers l’entorn i la societat. Pensant sempre en el BÉ COMÚ.


Projecte Implica't

Els alumnes de 4t de primària amb el temps ens anem fent grans i la nostra consciència social també va en augment.
Aquest curs durem a terme una acció solidària que repercutirà sobre aquelles persones que més ho necessiten. Treballarem en àmbits tan diversos com la lluita contra les malalties minoritàries, lluitarem contra l’eradicació de la pobresa en el nostre entorn més proper i també aportarem alegria a aquells que més ho necessitin.
En resum continuarem treballant per a la construcció d’un món on la solidaritat, la cooperació, el respecte i el bé comú siguin valors quotidians.
Per aconseguir els nostres objectius us necessitem a tots.
Moltes gràcies per avançat!!!

Projecte Multicultural
Aquest any els nens i nenes de cinquè a través del projecte multicultural ens endinsarem a conèixer la gastronomia de diferents països d’arreu del món.
Treballarem conjuntament amb l’entitat del poble “Som dones” i participarem en l’ organització d’una de les activitats més destacades d’aquesta entitat: Cuines arreu del món.
Durant el projecte coneixerem persones de diferents parts del món, les quals ens ensenyaran moltes coses del seu propi país; i acabarem cada trobada amb tallers de cuina en els quals aprendrem a cuinar i podrem degustar un plat de cada país.
El curs de cinquè esperem ampliar els nostres coneixements sobre el món on vivim i tenim moltes ganes de gaudir aquesta gran experiència.


Projecte mediambiental

Els nois i noies de sisè ens centrem en la mobilitat sostenible i segura: volem plantejar les alternatives de desplaçament més responsables i rendibles pel medi ambient i, que, al mateix temps, ens aportin benestar.
Hem repensat sobre els nostres hàbits de mobilitat i  hem optat per dues actuacions a realitzar durant aquest curs: primerament, procurem motivar els alumnes a anar caminant fins a l’ escola. En aquest sentit, organitzem mensualment concentracions d’ alumnes en diferents punts de trobada del poble per arribar a peu fins al col·legi.
En segon lloc, volem també facilitar l’ ús de la bicicleta i, amb aquest objectiu últim, estem promovent un pàrquing de bicicletes dins del recinte escolar.